MR. PATAT

MR. PATAT Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 321 beoordelingen
30 mei 2020 om 20:17 Heerlijke friet! Voor herhaling vatbaar.
29 mei 2020 om 19:44 Eten besteld. Krijg een bevestiging met daarbij 90min levertijd. Dit vond ik te lang dus gebeld met Mr patat. Netjes uitgelegd hoe ik kon annuleren. Paar minuten later werd ik gebeld dat ze toch binnen een half uur konden leveren. Prima geleverd en lekker
25 mei 2020 om 13:25 Friet is top alleen met 3 kids 2,5 uur moeten wachten en dat vind ik heel jammer. Miss een idee om mensen te bellen dat t wat langer gaat duren dan hebben we nog een keuze.
25 mei 2020 om 3:12 2 .35 uur moeten wachten werden wel naar dik uur gebelt wat later was . Jammer genoeg was een van de frietjes totaal koud
24 mei 2020 om 20:10 Goeie friet, late bezorging.
24 mei 2020 om 19:46 02:10 Uur gewacht! Respectloze behandeling, geen excuus, een half uur nadien en 2x bellen 2cola. Met de mededeling dat we ook niet meer hoeven te bestellen bij ze het is druk genoeg. Arrogantie alom. Friet middel is formaat van een gewoon kleintje.
23 mei 2020 om 19:59 Prima.
22 mei 2020 om 22:34 Soms heb je van die eettenten die je positief verrassen. Dit is er zo één. Een voorbeeld voor friettenten in Roosendaal. Bezorging zou wat sneller mogen, maar dat zal waarschijnlijk komen doordat er zoveel mensen bestellen omdat ze zo goed zijn. Top
22 mei 2020 om 21:49 Vroeg besteld, zelf de bezorgtijd kiezen, dan heb je alles keurig op tijd, warm en zoals altijd prima van kwaliteit.
22 mei 2020 om 21:05 Prima eten. Perfect op tijd. Een aantal keer besteld en nooit klachten over kwaliteit of bezorgt.
22 mei 2020 om 20:33 Ondanks de lange bezorgtijd (90 min) was het eten prima! Goed warm en weer lekker. Friet is altijd goed gebakken en nog gewoon knapperig als het bezorgd wordt.
22 mei 2020 om 11:34 Was erg lekker en snel geleverd.